Skip to content
April 15, 2013 / lastchange

Travian Üyelik İptali(Hesap Silme) – Devam

Travian da hesabınızı/üyeliğinizi silebilirsiniz. Bunun için Profil ayarlarınızdan Hesap adlı bölüme girerek hesabınızı sildirmeye alabilirsiniz.Tam silinme için 72 saat geri saım başlar ve bu süre ekranın en solunda gözükür. Eğer hesabınızı tekrar kullanmak isterseniz hesabın silinmesine 24 saat kalmadan hesap silme işlemini iptal edebilirsiniz. Son 24 saat içindeyseniz silinme işlemini geri alamazsınız!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: